AnnaCentrum
Cím: 2700 Cegléd,
Szent Imre herceg u. 40.
Tel.: 06-53/318 360
  06-20/358-3192
Mail: annacentrum@annacentrum.hu
 
  Ma 2018. december 14. péntek, Szilárda napja van.  
Fooldal Bemutatkozás Aktuális Szolgáltatásaink Árlisták Képgaléria Videógaléria Vendégkönyv Elérhetoségeink

ÜVEGHARANG –MASSZÁZS

ÜVEGHARANG –MASSZÁZSEgy õsi gyógymód, a köpölyözés másképpen Az üvegharangra emlékeztetõ kezelõfejecske felszippantja a bõrt, vákuum keletkezik,és így végzik a szakemberek a mély, kötõszöveti masszázst, amikor szinte kipréselik a zsírsejtekbõl a salakanyagot. Ezzel tartós megoldást kínálva az alakproblémákkal,cellulittal, túlsúllyal küzdõknek. Eredmény: a kezelés segíti a méregtelenítést, és ezáltal felgyorsítja a súlyvesztést.

Lassan ITT A NYÁR - Görgõfejes vákuum terápiás alakformálás

Görgõfejes vákuum terápiás alakformálás

Görgõfejes vákuum terápiás alakformálás, cellulit és testkezelés nyirokkeringés fokozás – fogyás. VÁKUUMMASSZÁZS-NYIROK MASSZÁZS
Szabaduljon meg narancsbõrétõl, felhalmozódott zsírrétegétõl, FÁJDALOMMENTESEN Krémezi, masszírozza a kényes területeket,és még sportol is,mégsem tûnik el teljesen az a fránya narancsbõr. Ne adja fel, támadjon több fronton! 5-hét alatt elérheti kívánt test formáját, ha betartja a szabályokat, ENNI ÉS INNI KELL.

 

Görgõfejes vákuum terápiás alakformálás

Görgõfejes vákuum terápiás alakformálás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSÚSZÓHULLÁM MASSZÁZS (PULSTÁR CSIZMA)

CSÚSZÓHULLÁM MASSZÁZS (PULSTÁR CSIZMA)

Az eljárás során úgynevezett mandzsettákat erõsítenek a testre, amelyek megtelnek levegõvel, és lágyan, de mégis erõteljesen szabadítják meg a kötõszöveteket a méreganyagoktól, aminek hatására körméret csökkenést eredményez.

 

Eredmény: Feszesebb, karcsúbb test.

 

FOGYJON LÁTVÁNYOSAN KÉT KONFEKCIÓ MÉRETET

FOGYJON LÁTVÁNYOSAN KÉT KONFEKCIÓ MÉRETET

Alakformálás, fogyás, feszesítés? Ne küzdjön egyedül a narancsbõr és túlsúly ellen!

Jöjjön el hozzánk, mi segítünk!

BIOMORFÓZIS technológiára épülõ fogyasztás, személyre szabott szolgáltatás, hihetetlenül gyors és látványos átváltozás, mûtét, tû, fájdalom és éhezés nélkül!
Szigorú diéták, sportolás, testmozgás, kondigépek, csodaszerek ég veletek!

 

 

FOGYJON LÁTVÁNYOSAN KÉT KONFEKCIÓ MÉRETETSZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

 

Ajándékutalvány vásárlási lehetõség!


A kezelésekrõl bõvebb információért keressen bizalommal:

Mihályné Anci
06-20/358-3192

 


 

Gyémántfejes mikrodermabráziós kozmetikai kezelés és tisztítás, fájdalom mentesen
Gyémántfejes mikrodermabráziós kozmetikai kezelés és tisztítás, fájdalom mentesen Egyedülálló technológiával végzett kozmetikai kezelés!
Arctisztítás, melynek során a miteszerek eltávolítása fájdalommentesen, nyomkodás nélkül történik!
Azonnali, látványos hatást érhetünk el!
Bõvebben »
Gépi vizes pedikûr, esztétikai lábápolás, paraffinos kezelés és reflexológia
Gépi vizes pedikûr, esztétikai lábápolás, paraffinos kezelés és reflexológia Gépi vizes pedikûr, esztétikai lábápolás, paraffinos kezelés és reflexológia A speciális spray system technikával mûködõ pedikûrgéppel biztonságos, precíz, gyors és fájdalommentes pedikûrt lehet végezni.

A vizes pedikûrgép elõnye, hogy munka közben folyamatosan tisztítja, hûti és fertõtleníti az aktuálisan kezelt bõrt vagy körömfelületet, miközben megakadályozza a gombás bõrpor belégzését. Így teljesen biztonságos mind a vendég, mind a pedikûrt végzõ szakember számára.

Bõvebben »
Fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés és Body Vrapping-al testfogyasztás
Fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés és Body Vrapping-al testfogyasztás
Alakformálás és testfogyasztás test dermaroller
Alakformálás és testfogyasztás test dermaroller
Babaproject
Babaproject
Allergia és közérzetjavító szolgáltatás
Allergia és közérzetjavító szolgáltatás
Arc dermaroller
Arc dermaroller
KOMPLETT KÖZÉRZET JAVÍTÓ SZOLGÁLTATÁS
KOMPLETT KÖZÉRZET JAVÍTÓ SZOLGÁLTATÁS Hõkamera, UH kezelés, reflexológia,
Komplett közérzet javító szolgáltatás »
HÕKAMERÁS ÁLLAPOT FELMÉRÉS, ULTRAHANGOS VIZSGÁLAT, HAS, MELL, PROSZTATA, COLORDOPPLER ÉRVIZSGÁLAT
HÕKAMERÁS ÁLLAPOT FELMÉRÉS Megtudhatja mi zajlik a testében: egészség vagy betegség?
A FLIR hõkamera több mint 20 év amerikai hadiipari és NASA kutatásainak eredménye!
A hõkamerás egészségügyi vizsgálat egy Nyugat-Európában elterjedt mûszaki módszerrel, az infravörös hõfényképpel történik. A digitálisan leképzett hõképen már kimutathatóak az esetlegesen még panaszt sem okozó változások, mint a gócos, gyulladt területek, ízületi elváltozások, illetve esetlegesen a daganatos megbetegedés gyanúja is. Már akkor is, amikor az még fájdalmat sem okoz.
A vizsgálat eredményeképp a beteg szervek bõrfelszíni hõmérsékletváltozását a hõkamera kimutatja.
A teljes testrõl illetve a különbözõ testtájakról készített felvételeket tapasztalt szakorvosunk elemzi, a vizsgálat eredményét Ön a helyszínen megtudhatja, illetve a vizsgálatról írásos anyagot is adunk.
A vizsgálat teljes körû felmérést ad az Ön egészgégügyi állapotáról!
Hõkamerás állapot felmérés »
UMO ARANYPAKOLÁS
UMO ARANYPAKOLÁS Az UMO 24 karátos arckezelõ programja elindult világhódító útjára és a régióban elõször már Magyarországon is elérhetõ a luxuskezelés. A komplett, célzottan bõrproblémákra ható japán arckezelõ rendszer a legnépszerûbb újdonságnak számít a szépségiparban.
Az arckezelõ rendszer az országban még csak néhány helyen érhetõ el, köztük a ceglédi Anna Centrumban is!
UMO aranypakolás »
VÉGLEGES SZÕRTELENÍTÉS
VÉGLEGES SZÕRTELENÍTÉS A szõrtelenítés már régóta a szépségápolás fontos része. Rengeteg igényes nõ - és férfi - akar megszabadulni a nem-kívánatos szõrszálaktól. A legtöbb eddig alkalmazott módszer csak rövid távú megoldást képes nyújtani, és számos esetben különbözõ problémákkal is szembesülünk (például a szõrszálak bõr alatti visszanövése, vagy szõrtüszõgyulladás). Az újabb technológiák (lézer, IPL) már tartósabb eredményt ígérnek, alkalmazásuk viszont korlátozott: függ az eltávolítandó szõrszálak és a bõr színétõl, az évszaktól / napozási szokásoktól, valamint bizonyos kellemetlenséggel (fájdalommal) járnak.

Sokunkban felmerül a kérdés: vajon van-e olyan bármikor, bárkinek alkalmazható technika, ami egyszerû, fájdalmatlan, és tartós szõrtelenítést hoz létre? Igen, létezik ilyen: a skandináv orvosok és biokémikusok csapata által kifejlesztett EPILAR® SYSTEM, mely napjainkban már Európa és az Amerikai Egyesült Államok vezetõ eljárása a nem kívánt szõrzet maradandó eltávolításának. Az EPILAR® rendszer egy szabadalmazott, törvény által védett, egyedülálló, a maga nemében páratlan, enzimatikus alapon ható, fájdalmatlan módszer. A több, mint 12 évig tartó fejlesztõ munka 2 éves klinikai vizsgálatot és tesztelési idõszakot is magába foglalt.
Fájdalommentes, végleges szõrtelenítés »
Allergiával küszködõknek!
Több féle allergiát ismerünk: fû-, fa-, virág-, por-, pollen-, étel-, vegyszer-, gyógyszer-allergia. Orrfolyás, szemviszketés, tüsszögés, orrdugulás, szájpadlás viszketés, könnyezés, fejzúgás! Ezek az allergiás tünetek megnehezítik az ember életét, többnyire orvoshoz fordulunk, kérve a segítséget a megoldásra.

- Van, aki az alternatív gyógymódokat választja.
- Van, aki felkeresi szalonunkat!

Mindenki maga dönti el, hogy melyik lehetõséget választja, Mi csak a magunk nevében tudunk nyilatkozni. Számos embercsoport felkeresett a 6 év alatt, és 99%-ban megoldódott a problémája az allergia terén is.
A szolgáltatásunkban nagy szerepet játszik egy gépi méregtelenítés, egy monokromatikus fény, egy polarizált fény és egy mágnesterápia. Ezen gépek segítségével és alkalmazásával, kúra szerû használatával, amely 10 alkalom, segíthetünk ezen a problémán.

Referencia munkánk alatt 10 vendéget teszteltünk, 10-bõl 6 embernek megszûnt teljesen az allergiája, tünetmentes lett, 4 embernek viszont a kúra végére kitisztult az orra, megszûnt a szemviszketése, és visszajött a nyugodt alvás lehetõsége.

Forduljon Hozzánk bizalommal, segítünk megoldani allergia problémáját!
BABA PROJEKT
BABA PROJEKT 2011.május17-én a Szolnoki Városi Televízió Babanapló címû mûsorában Szanyi Brigitta mûsorvezetõ vendége volt a ceglédi Anna Szépség és Egészségmegõrzõ Centrum tulajdonosa.

Szanyi Brigitta:
Nem kisebb csodához, mint az anyaság öröméhez segített hozzá számos asszonyt Mihály Józsefné Anci.
Különleges módszert dolgozott ki, hogy segítsen a gyermekáldás megérkezésében a pároknak. A kilenc éve indult baba projektnek hála több mint száz kisgyerek született a ceglédi egészségmegõrzéssel foglalkozó szakember segítségével.
HÕKAMERÁVAL A GYERMEKÁLDÁSÉRT
HÕKAMERÁVAL A GYERMEKÁLDÁSÉRT Az RTL-KLUB televízió 2011. május 3-i Reggeli mûsorában kérdezték Mihály Józsefné, Ancikát a ceglédi Anna Szépség és Egészségmegõrzõ Centrum tulajdonosát arról, hogy kezelései hogyan segítetettek gyermekáldáshoz egy erre két éve vágyakozó anyukát.
Gyermekáldáshoz segít Anci
Ancika a babával, Zolikával
Zolika még csak egyhetes, szülei azonban közel egy évig
várták hiába, hogy világra jöhessen.
Anci segített nekik, hogy álmuk valóra váljon
Nem kisebb csodához, mint az anyaság öröméhez segített hozzá számos asszonyt Mihály Józsefné Anci. Különleges módszert dolgozott ki, hogy segítsen a gyermekáldás megérkezésében a pároknak.

A fõként egészségmegõrzéssel foglalkozó természetgyógyász összetett módszert dolgozott ki, amellyel segítséget nyújt a gyermekáldásra váró családoknak.

- Személyre szabott, immunerõsítõ étrendet dolgozunk ki, amelynek elsõdleges célja a szervezet megtisztítása. Ezt párosítjuk különbözõ kezelésekkel, például Bemer-fényterápiával vagy a talpon az akupunktúrás pontok masszírozásával. Ezek együttesen eredményesek lehetnek a babára váró pároknál - mondta a Borsnak Mihály Józsefné Anci. A kezdeti állapotfelméréseken egy radiológus és egy sebész- onkológus is segít: hõkamerával és ultrahanggal vizsgálják meg a 0"vendégek" szervezetét.

- Ezután megnézzük, hogy milyen életmódot folytat a gyermekre vágyó pár, hiszen nagyon sok körülménytõl függ a gyermekáldás sikere: az étrend, a testi és a lelki állapot, de még a munka által gerjesztett stressz is befolyásoló tényezõ lehet - magyarázta Anci. Ezt követõen alakítják ki a speciális étrendet, ami csak és kizárólag természetes alapanyagokból áll, s célja a szervezet megtisztítása, illetve a lúgosítás.

Bencsikné Vágó Erika két esztendõvel ezelõtt fordult a ceglédi asszonyhoz: mivel Crohnbetegségben szenved, rengeteg gyógyszert, köztük több szteroidtartalmú szert kellett szednie. Ez felbillentette a hormonháztartását, aminek következtében hosszú ideig hiába próbálkoztak a gyermekvállalással.

- Az orvosom ajánlotta, hogy Anci segíthet a szervezetem megtisztításában. De nem csak ez volt a baj. A sikertelen próbálkozások miatt egyre jobban akartuk a kisbabát, és ez a stressz is akadályozta a sikert - mesélte Erika, akit végül Anci nyugtatott meg. A természetgyógyász 2009 augusztusában tudta meg Erikától, hogy páciense babát vár, és hamarosan megszületett a kisfiú, Imike. S. D.
Buciékat meglepték
Buciékat meglepték Iringó és András sem maradt ajándék nélkül!

Habár a Szombat esti láz harmadik szériáját nem õk nyerték, nem maradtak ajándék nélkül, ugyanis egy kedves szurkolójuk meghívta Stohl Andrást és Südi Iringót, hogy látogassanak el ceglédi szépségcentrumába, ahol egy egésznapos kényeztetésben lehet részük.

Mihály Józsefné Anci lelkes nézõje az RTL Klub táncos showmûsorának. Nagyon szurkolt az egykori mûsorvezetõnek, Stohl Bucinak és táncpartnerének, Iringónak, hogy megnyerjék a versenyt. Már az elején eldöntötte, kedveskedni fog kedvenceinek, s meghívja õket a ceglédi Anna Szépség- és Egészségmegörzõ Centrumába, ahol egy egésznapos kezelésen vehet majd részt a két híresség.

Ancinak egy régi álma vált valóra ezzel. December 20-án, a Szombat esti láz extra adásában személyesen adhatta át Iringónak és Andrásnak ajándékait, sõt, a táncospár megígérte neki, hogy elfogadják a meghívást, és meglátogatják õt a szalonjában.


Kombinált fogyasztó program a feltalálók nagydíjával!

Ultrahangos zsírbontás, más néven kavitáció

Szeretnél célzottan fogyni, miközben a bõröd újra feszes lesz,a striák pedig elhalványulnak?
Akkor ez a program Neked szól. A módszer Oxigén terápia Sátorban, hideg-meleg effektuson alapul. Ezért a módszer legnagyobb elõnye,hogy onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk:hasról, combról, fenékrõl vagy karról. A kezelés során mindig a problémának megfelelõ kozmetikummal dolgozunk, a célzott hatás érdekében.
A kritikus testrészek formálásában OXIGÉNZSÁKBAN a hideg-meleg hatás által súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsulása következik be. Az eredmény azonnal centiméterekben mérhetõ! Az egészséges oxigénszint fokozza a bõr önmegújító folyamatait.
A kezelés hatására a tápérték négyszeres égetése jön létre, közvetlenül a kezelt területeken, de csak akkor, amikor fontos, hogy a vendég a karcsúsító kezeléssel egyidejûleg kalóriaszegény és ballasztanyagokban gazdag diétát alkalmazzon.
A kezelésekrõl bõvebb információért keressen bizalommal: Mihályné Anci 06-20/358-3192

Terhességi csíkok kezelése

Kezelés elõtt és után

Terhességi csíkok, Striák eltûntetése

Szalonunkban 3 féle módszert alkalmazunk a stria csíkok eltüntetésére: elektrokozmetikai eljárás, ampullát, illetve különbözõ testpakolások segítségével.

Mikrodermabráziós bõrcsiszolás, stria kezelés

Terhesség alatt akaratlanul kialakulhatnak a striák, a terhességi csíkok., A még könnyen eltüntethetõ csíkok frissek, onnan lehet felismerni õket, hogy pirosak vagy rózsaszínek. A mikrodermabrázió a gyémánt fej és a vákuum segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket,így a bõrregenerálás, bõrfiatalítás leghatásosabb és legmodernebb módja. Striák nem csak a hölgyeknél alakulnak ki.
A kezelés során a bõrcsiszolás az elsõ lépések közé tartozik, amit elvégzünk, ezután következik a megfelelõ hatóanyagok bejuttatása, hogy a sejteket megújulásra serkentsük, majd különbözõ pakolással zárjuk mindegyik kezelést. A mikrodermabrázió egy egyszerû, fájdalommentes és gyors bõrmegújító eljárás. Az elégedettség foka pedig a kezelések számával arányosan nõ. A kezelések közötti idõszak 7 és 14 nap között változik. A kezelt problémától függõen, átlagosan minimum 6 kezelés javasolt.

Nem kell szike, nem kell kés, arcod mégis ragyogó

Fájdalommentes, intenzív ránctalanítás arcon és dekoltázson

Egy kezelés után a kialvatlan karikák a szem alatti táskák is eltûnnek.

 • FÁJDALOMMENTES, INTENZÍV RÁNCTALANÍTÁS ARCON ÉS DEKOLTÁZSON
 • Selymesen hidratáló bõrfeltöltõ krémpakolás selyemprotein-kivonattal érett bõrre
 • Sejtmegújító HYALURONSAVAS szérumos bõrfeltöltés
 • TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS FIATALÍTÓ TERÁPIA
 • Hideg - meleg elektro ARC és DEKOLTÁZS VASALÁS SZÉRUMOS KOKTÉL adalék bejuttatásával
 • hirdratáló ARCMASZK felvitele

HIHETELEN, DE IGAZ! BÁRMELYIK KEZELÉST VÁLASZTOD!
Az elsõ kezelés során is látványos eredményeket érhetünk el.
TAGADD LE A KOROD!

Fogyjon látványosan, fájdalom mentesen, éhezés nélkül!

BIOMORFÓZIS technológiára épülõ fogyasztás

Alakformálás, fogyás, feszesítés? Ne küzdjön egyedül a narancsbõr és túlsúly ellen!
Jöjjön el hozzánk, mi segítünk!
BIOMORFÓZIS technológiára épülõ fogyasztás, személyre szabott szolgáltatás, hihetetlenül gyors és látványos átváltozás, mûtét, tû, fájdalom és éhezés nélkül! Szigorú diéták, sportolás, testmozgás, kondigépek, csodaszerek ég veletek!

 • SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!
 • Ajándékutalvány vásárlási lehetõség!

Elektromos zsírbontás

Az elektromos izomstimulátor hatása

A has, fenék, combok, kar és hát régiója alakformálás szempontjából a legkritikusabb területek. Gyakran diéta és mozgás együttes alkalmazása mellett is elmarad a várt átalakulás. Látványos, gyakran azonnal látható, tartós eredmények érhetok el ezeken a kritikus testrészeken is. Az elektromos zsírbontás segítségével a cellulit is csökkentheto. A kezelés alatt zsírt égetünk el anélkül ,hogy fizikai megterhelés érné a testünket.

Az elektromos izomstimulátor hatásai:

 • Gyönyörû formák, szálkás izomzat az ízületi megterhelés nélkül.
 • Cellulit megszûnése
 • Az utolsó 5 kilótól könnyedén megszabadulhatunk
 • Mély és felszíni izmokat egyaránt megmozgatja
 • Gyorsítja az anyagcserét
 • Látványos testformázás
 • Drenázs és a megtartott folyadék megszüntetése
 • Keringési zavar tüneteit csökkenti
 • A krónikus izom- és ízületi fájdalom csökkentése

Mélyrétegû zsirbontás Biomorfózis technológiával

Világújdonságnak számító Biomorfózis-mélyrétegû zsírbontó fogyasztó

Alakformálás és egészségünk megõrzése érdekében lehetõség van a világújdonságnak számító Biomorfózis-mélyrétegû zsírbontó fogyasztó és méregtelenítõ hatású kezelési együttes kipróbálására ami páratlan sikereket tud már 2007 óta maga mögött. Ezen kívül cellulit kezelés, stria kezelés, különbözõ alakformáló és regeneráló pakolások,ultrahangos hatóanyag bevitel alpha spa masszázs gép segíti munkánkat.

A célzottan irányított BIOMORFÓZIS fõ alkotóelemeire bontja a zsírsejtet, felszínén ideiglenes pólust nyit, melyen keresztül a nyirokrendszerbe kerülnek a zsírsejtet alkotó víz, glicerin és zsírsav, és a szervezet természetes anyagcseréje során távoznak.

A zsírsejt kiürülése folytán csökken a méret, és ez azonnal, centiméterekben mérhetõ körfogat csökkenést eredményez. A BIOMORFOZIS hatására a bõr oxigén ellátottsága és a vérkeringés javul, a bõr rugalmassága fokozódik.

A kezeléssel intenzív zsírbontás, alakformálás, bõrfeszesítés, cellulit csökkentés, anyagcsere serkentés érhetõ el, a hason, csípõn, derék részen, popsin, combokon, térden, felkarokon, háton.

Pattanások mitesszerek, rettegjetek!

Kezelés elõtt és után

Úgy érzed rád férne már egy alapos arctisztítás?
Akkor ez az ajánlat neked való!
Egy órás tisztítás egy összehúzó és egy nyugtató arc pakolás csak 5500,- Ft.


A szép és tisztabõrnél nincsen vonzóbb! Te is szabadulj meg az oda nem illõ mitesszerektõl, idõközönként javasolt beiktatni a tisztító kezelést, ennek gyakoriságát elsõsorban a bõr típusa és állapota határozza meg. Mitesszeres, pattanásos bõrtípusokra, 4-6 hetes gyakorisággal érdemes, hogy ápolt és egészséges kinézetû legyen.

A kezelés során az eltömõdött pórusok kitisztulnak, javul a bõrlégzés.

A vapozonos felpuhítás kitágítja a pórusokat, elõsegítve ezzel a mitesszerek eltávolítását. A kezelés során alapos tisztítást végzünk természetes hatóanyagokat tartalmazó termékekkel, ezáltal minden bõrtípusra és bõrproblémára megtaláljunk a megoldást.

A kezelés hatása: hidratált, selymes tapintású, tiszta bõr.

A kezelés alatt az arcodnak kijut a jóból: letisztítás, radírozás, tonizálás, masszírozás, felpuhítás hatóanyaggal, mélytisztítás, fertõtlenítés, tápláló és pórusösszehúzó pakolás, vitaminos táplálás vár rád egy órában. Az arckezelést összehúzó, nyugtató befejezõ pakolás zárja, amelynek végeztével arcod tisztasága a frissen lehullott hóéval vetekszik majd. A tisztasággal kapcsolatos nézeteid egészen megváltoznak majd, ha a kezelés után a tükörbe nézel, arcod ugyanis csillogóbb, élettelibb lesz!

Itt a nyár! A strandszezonra hozza magát formába!

Kezelés összehasonlítás
 • Görgõfejes vákuum terápiás alakformálás, cellulit és testkezelés nyirokkeringés fokozás - fogyás.
 • VÁKUUMMASSZÁZS-NYIROK MASSZÁZS

Szabaduljon meg narancsbõrétõl, felhalmozódott zsírrétegétõl, FÁJDALOMMENTESEN!

Krémezi, masszírozza a kényes területeket, még sportol is de mégsem tûnik el teljesen az a fránya narancsbõr?

Ne adja fel, támadjon több fronton! Öt hét alatt elérheti kívánt test formáját, ha betartja a szabályokat, ENNI ÉS INNI KELL!

Fogyj és feszesedj egyszerre!

Kezelés összehasonlítás

Szeretnél végre felhõtlenül napozni a strandon, elmenni az uszodába anélkül, hogy takargatnod kéne magad?
A szimpla diétától még nem lesz feszes az alakod!


Fogyj és feszesedj egyszerre VÁKUUM- BIO-TÛ NÉLKÜLI MEZÓ, ULTRAHANGOS Zsírbontás és Body wrapping testtekercseléssel!


Kombinált kezelési csomag:

A kezelés lényege, hogy a szervezetbe felhalmozódott zsírgolyócskák megnyíljanak és kijussanak a nyirokrendszeren keresztül a külvilágra. így elõsegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkbõl.

Egy-egy kezelés nem haladhatja meg a 40 percet. A zsírbontás kizárólag a következõ területeken alkalmazható: kar, has, csípõ, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max. 20 percen keresztül kezelhetõ, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípõ, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb idõn keresztül tartó beavatkozás már megterhelõ lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és idõbe telik.

Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttmûködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 5-9 kezelésbõl álló kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet.

Kezelés után: Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kúrakezelés idõtartama alatt. Ajánlott minimális 20 perc mozgás a FLABELLOSZ jellegû Vibrációs tréneren!
Ezt mi a kezelés után ajándékba adjuk vendégeinknek.


turbószolárium body mûszempilla aranypakolás Cegléd termékcsalád 3d-s mágnesterápia Ancika biomorfózis kozmetika 24 karátos aranypakolás wrapping spa alpha izomstiumlálás centrum px1 technológia szõrtelenítés mikrodermabrázió alakformázás bioptron masszázs hõkamera jade tappancsos izomstimulálás testkezelés umo egészség egészségmegörzõ szépségszalon szauna fogyasztás szempilla beszélõ turbószolárium fogyás testtekercselés jade kõ Anna szolárium fényterápia masszázságy Anci ultrahangos hatóanyag-bevitel vákummasszázs 24 karátos fekvõ infraszauna szépség

A látogatók száma 2007.01.16-tól:  |  Összesen:549988  |  Ma:79  |  Jelenleg:1  |  statisztika
  webmester E-mail design by © Ceglédinfo  
©Copyright 2018: A www.annacentrum.hu oldalain található anyagok (szövegek, képek, dokumentumok, stb...), csak e honlap tulajdonosának elõzetes engedélyével használhatók fel!