AnnaCentrum | Vendégkönyv
Cím: 2700 Cegléd,
Szent Imre herceg u. 40.
Tel.: 06-53/318 360
  06-20/358-3192
Mail: annacentrum@annacentrum.hu
 
  Ma 2018. november 19. hétfõ, Erzsébet napja van.  
Fooldal Bemutatkozás Aktuális Szolgáltatásaink Árlisták Képgaléria Videógaléria Vendégkönyv Elérhetoségeink
bejegyzés/oldal:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 következõ »

2016.03.08. - 10:57 [89] 
Név:Anci Szalon tulajdonosa  E-mail Anci Szalon tulajdonosa rszre
Helység: Cegléd
Üzenet: Kedves Kriszta!
Köszönöm a vendég könyvembe irt levelét.
Nekem a negatív reklám is reklám, majd utána fogok nézni ezek után és ha valami nem kívánatost észlelek kiküszöbölöm.
Vannak dolgok amit jelen levelében nem hagyhatok szó nélkül!
Ami sértő a számomra, hogy Ön megrágalmaz a fizetéssel!
Szó szerint Idézem: (Manikűr címén egy kicsit átreszelték a körmöm és ezzel ez a rész le is volt tudva,
( bár nyilván teljes árat számoltak)
Ez nem fedi a valót ÖN EZÉRT EGY FILLÉRT SE FIZETETT!
Úgy gondolom , hogy Ön nem volt velem őszinte amikor elköszönt. Megkérdeztem:
Minden rendben? Meg van elégedve ? Ön közölte, minden rendben és még a szülés előtt jelentkezik. Miért nem mondta ,hogy semmivel nincs meg elégedve!
Higgye el Kriszta nálam minden vendég egyforma, a szolgáltatásaink során igyekszünk a maximális tudásunkat át adni a vendégeink számára!

2016.03.07. - 11:59 [88] 
Név:Régi vendég Julika
Üzenet: Kedves Kriszta!
Ne haragudjon, de felkellet vennem a tollat és írni önnek .
Nagyon sajnálom de az Anci Szalonja és dolgozói nem ilyenek mint ahogy ön leírta ( meg alázta ) az egész szolgáltatást!
Anci akin tud segít! Nem, hogy olyan ért vegyen el pénzt amit el sem végeztek!
Nagyon jó önnek ,hogy ilyen előre látó egy hónappal ez előtt tudta percnyi pontossággal mit fog csinálni ( pld 10/- óra 10/perckor, én mint ón részére ismeretlen emberként csak azt látom ,hogy ön egy rósz indulatú hölgy, vagy valaki felbiztatta a ( talán egy konkurencia ) akinek fáj az Anci év tizedes jó híre.
Kriszta ne feledje egyszer még ön is szorulhat az Anci segítségére ezek után , hogy ál majd az Anci elé.

2016.03.07. - 08:40 [87] 
Név:Kriszta
Üzenet: Kedves Gabriella és Andrea!
Nem gondolom, hogy magyarázattal tartozom a korábbi kommentemet illetően, viszont engedjék meg, hogy reagáljak azokra a bejegyzésekre, amit nekem címeztek. Véleményem szerint a vendégkönyvnek az is a célja, hogy a vendégek az esetleges negatív tapasztalataikat, észrevételeiket is meg tudják osztani, hogy azok alapján a szolgáltató tudja fejleszteni az érintett területeket. Örülök, hogy Önöknek csak pozitív élményei vannak, sajnos ez nálam nem így történt. Az hogy ennek a nem túl kellemes tapasztalatomnak a cég honlapján, a vendégkönyvben adtam hangot, nem hinném, hogy a rossz hírkeltés vagy lejáratás kategóriába tartozna. Az Anna Centrumot pontosan azért választottam, mert több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, sajnos nekem csalódnom kellett. Lehet, hogy más szolgáltatás/kezelés tekintetében nagyon profik, az általam igénybevett szolgáltatásukat viszont szerintem még van hova fejleszteni.

2016.03.05. - 11:08 [86] 
Név:Gabriella
Üzenet: Kedves Kriszta!
Nem vagyok egy írogatós, kommentelős típus, de látván a bejegyzését nem tudtam megállni, hogy ne ragadjam meg a képzeletbeli tollat.
Természetesen, ha egy szolgáltatást igénybeveszünk akadhatnak problémáink. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy megpróbáljuk rossz hírét kelteni egy olyan több évtizedes, elismert múlttal rendelkező csapatnak, akik lelkiismeretesen, odaadóan végzik munkájukat. Szerintem kizárólag csak megbecsülést érdemelnek, mert nemcsak Cegléden, de a környékben sem talál hasonló munkamorállal, hozzáállással dolgozó, szakmai tudással, elismeréssel bíró kozmetikusokat.
Ha valós problémája volt a kezelés során úgy gondolom tisztességes lett volna azt személyesen megbeszélni, tisztázni, nem pedig itt az interneten utólag közölni. Nem minősíteném ezt a fajta emberi hozzáállást, viselkedést. Sajnos ezzel kell szembesülnünk a mai világban.

2016.03.05. - 11:01 [85] 
Név:Gabriella
Üzenet: Kedves Ancika, kedves lányok!
Egy kamaszfiú édesanyjaként jó pár hónapja nekem is szembesülnöm kellett azzal a problémával, hogy bizony elég sok nemkívánatos pattanás jelent meg fiacskám arcán. Mivel nem szerettem volna hogy, nem hozzáértő, munkájukat nem kellő gondoskodással és odafigyeléssel végző emberek keze alá kerüljön a gyermekem, okozva ezzel még nagyobb problémát, így számomra nem volt kétséges, hogy Ancika csapata lesz számunkra a megfelelő segítség. Nem kell tőle tartanom, hogy esetleg egy-egy kezelés után begyullad fiacskám arcbőre, esetleg maradandó nyomot hagyva.
Ezúton is szeretném megköszönni munkátokat, a fiam és a magam nevében is, kívánom, hogy legyen még sok sikeres évetek a szakmában. Minden hölgynek és szülőnek csak ajánlani tudom a csapatot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 következõ »szauna izomstiumlálás mikrodermabrázió testkezelés szempilla Anci centrum aranypakolás umo szõrtelenítés Ancika ultrahangos hatóanyag-bevitel szépség kozmetika turbószolárium mágnesterápia vákummasszázs szolárium wrapping bioptron beszélõ turbószolárium 3d-s body Cegléd fogyás Anna fényterápia szépségszalon alakformázás tappancsos izomstimulálás biomorfózis jade kõ termékcsalád 24 karátos fekvõ infraszauna masszázságy px1 technológia spa masszázs fogyasztás egészségmegörzõ alpha 24 karátos aranypakolás testtekercselés jade egészség hõkamera mûszempilla

A látogatók száma 2007.01.16-tól:  |  Összesen:547642  |  Ma:69  |  Jelenleg:1  |  statisztika
  webmester E-mail design by © Ceglédinfo  
©Copyright 2018: A www.annacentrum.hu oldalain található anyagok (szövegek, képek, dokumentumok, stb...), csak e honlap tulajdonosának elõzetes engedélyével használhatók fel!